Preview Mode Links will not work in preview mode

MorgenDAC LIVE

Mar 24, 2020

Jan Gehl er ekspert i byer for mennesker. Men kan det blive for meget med bylivet, og hvordan bygger vi by for alle, når vi jo alle er forskellige?

Din vært er Lars Fjendbo Møller.

Dagens gæst er Jan Gehl, arkitekt og byplanlægger.

Denne Podcast er en liveoptagelse fra en arrangementrække, vi kalder MorgenDAC, som...


Mar 5, 2020

Vi har altid debatteret arkitektur, men med sociale medier har kritikken fået en langt højere volumen. Arkitekturoprøret kalder sig for den lille dreng i Kejserens nye klæder. Men har de ret, når de siger, at vi har glemt, hvordan man laver gode byrum, og hvad kan vi bruge debatten til? Vi spørger formanden...


Mar 1, 2020

Tag med på en tidsrejse til 1950’ernes København. En tæt, intenst og beskidt by i rivende udvikling, og hør hvad vi kan lære af datidens byplanlægning.

Din vært er Lars Fjendbo Møller.

Dagens gæster er Jesper Pagh, byforsker og Lene Floris, forfatter.

Denne Podcast er en liveoptagelse fra en...


Feb 23, 2020

Frank Jensen, overborgmester i København, serverer sine holdninger til arkitektur, og vi taler om hvor meget politikerne skal blande sig i arkitekturen, og hvordan han balancerer følelser og fakta i byudviklingen.

Din vært er Anne Katrine Harders

Denne podcast er en liveoptagelse fra en arrangementrække, vi kalder...


Feb 10, 2020

Et moderne højhus som baggrundskulisse for et smukt ornamenteret kirketårn? Eller glas og stål midt i arkitekturens historiske skattekiste? Arkitekturen støder sammen i byen. Hvad betyder det for os, og kan vi bruge det til at åbne øjnene for omgivelserne?

Vores tre gæster er Ole Fogh Kirkeby, filosof, Kristian...