Preview Mode Links will not work in preview mode

Byen forfra

Dec 20, 2019

Luftrummet over de danske byer er indtaget af kraner på overarbejde. Men hvis der er gang i den danske byudvikling, må den kinesiske være på steroider til sammenligning. Sammen med urbanist og ph.d., Niels Bjørn, vender vi blikket mod den anden side af kloden for at sætte den danske byudvikling i perspektiv, og...


Dec 20, 2019

Vi løfter diskussionen om den manglende ligestilling i byrummet op, og ser på fænomenet i et større perspektiv. Sammen med Laura Lindahl (LA) og Henriette Laursen (direktør hos Kvinfo) diskuterer vi, hvordan det står til med ligestillingen på andre områder i samfundet.

Fremmer – eller begrænser – det...


Dec 18, 2019

Når byen bliver attraktiv, bliver priserne høje. København er i dag, først og fremmest, for dem der har råd. Men er det overhovedet et problem?

Dagens ene gæst er Kristoffer Lindhardt Weiss, direktør på Arkitektens Forlag. Han står bag debatbogen ”Kritisk by”, der konstaterer at velfærdsbyen København er...


Dec 18, 2019

Hvem er det egentlig, der bestemmer over byudviklingen?

Vi taler med to centrale beslutningstagere: Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania. Og Sigmund Lubanski, vicedirektør i Erhvervsstyrelsen.

De fortæller om, hvordan de navigerer i mange forskellige interesser og om deres syn på de største...


Dec 18, 2019

Samtalen vil give dig et indblik de dilemmaer, der er i forhold til bæredygtige boliger lige nu. Vi taler om, hvad vi danskere lægger vægt på, når vi køber bolig. Og så kommer dagens gæster med deres bud på, hvad der skal til for at rykke dagsordenen og boligkøberne i en bæredygtig retning.

Dagens gæster er...