Preview Mode Links will not work in preview mode

Byen forfra


May 10, 2024

Fordelingen af magten på Københavns Rådhus var engang en relativt forudsigelig affære, der altid endte med en socialdemokratisk overborgmester. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. 

Hvad er det, der sker lige nu? Anne Katrine Harders spørger den mangeårige rådgiver indenfor public affairs og tidligere pressechef på Københavns Rådhus, Carsten Mai, og tidligere Venstre-borgmester i København, Pia Allerslev, der ligeledes opererer som rådgiver.

I dette afsnit at Byen Forfra nørder vi magten i den danske hovedstad. For det er ikke ligegyldigt for byudviklingen, hvem der lykkes med at få den, og mærkesagerne, der kan få afgørende betydning for udfaldet af valget, kan også ende med at få helt konkret betydning for københavnernes liv.

Byen forfra er optaget til Dansk Arkitektur Centers ugentlige live-event, MorgenDAC, som er for dig, der vil have et nuanceret indblik i byens udvikling og arkitektur. Her samler vi beslutningstagere, branche og borgere til samtaler om de emner, der fylder på dagsordenen og former fremtiden. Podcasten er produceret af Dansk Arkitektur Center, og redigeret af Munck Studios.