Preview Mode Links will not work in preview mode

Byen forfra


May 15, 2024

Det er en supertanker, der skal vendes, plejer man gerne at sige om byggeriet, som har en stor del af klodens problemer på samvittigheden. Men hvor radikale skal vi være, hvis supertankeren skal vendes i tide? Og hvordan tager man det abstrakte globale ansvar på sig, når der samtidig er mange andre hensyn, som skal gå op?

Det spørger Anne Katrine Harders om i dette afsnit af Byen Forfra. Med til at finde et svar er Rasmus Nørgaard, der både står bag NREP og nu også Home.Earth, og Simon Kjær, der foruden af være leder af Queen Mary Center også har række bøger på CV’et, bl.a. ’Grøn samfundsteori’, der udkommer sommeren 2024.

Byen forfra er optaget til Dansk Arkitektur Centers ugentlige live-event, MorgenDAC, som er for dig, der vil have et nuanceret indblik i byens udvikling og arkitektur. Her samler vi beslutningstagere, branche og borgere til samtaler om de emner, der fylder på dagsordenen og former fremtiden. Podcasten er produceret af Dansk Arkitektur Center, og redigeret af Munck Studios.